Veckans skvaller inom Formel 1

Det verkar som Lewis Hamilton är besviken på sin nya bil, Mclaren MP4-27. Enligt Marca Sports Daily så pratade Hamilton med sin gamla stallkamrat Kovalainen under testerna i Jerez och sa då att han är besviken. Han är också en av många som undrar om Mclaren verkligen tagit rätt väg med en låg nos jämfört med resten av teamen som valt en nos med ett steg där reglerna säger att nosen ska vara lägre aka platypus-nos.

Det verkar som Mercedes PR avdelning i alla fall är något att hänga i granen, då det känns som MGPs nya bil verkligen är hypad och folk överallt verkar tro att den har något som MGP vill dölja så länge som möjligt. Och det kan ju inte vara Front Wing F-Duct då alla redan vet om den, så vad tror ni Ross Brawn & Co har hittat på? Ferrari jämför det här med när Brawn GP valde att inte testa sin bil förens sista testet och dök upp med sin Double Diffuser.

Felipe Massas landsman den dubble världsmästaren Emerson Fittipaldi verkar veta något vi vanliga inte vet då han till TotalRace har sagt att han tror att Massa kommer ha en bra chans i år då Ferraris bil är bättre i år, har han en spåkula?

Bernie Ecclestone är öppen för att förhandla om ett nytt kontrakt för Nurburgring, då den styrande regeringen har sagt upp sitt avtal med Nurburgring Automobile GmbH eftersom dem tycker förnyelsen av banan har misslyckats och kostat för mycket. Men då Hockenheim bara vill ha ett race vartannat år så måste nu regeringen snabbt hitta nån som kan sköta banan och i sin tur ett Formel 1 lopp.