F1 i alla regnbågens färger – klart att Force India byter färg

Det blev idag klart att Sahara Force India F1 Team gjort klart med en ny storsponsor,  BWT – The Best Water Technology Group.
Samarbetet med det Österrike-baserade företaget betyder att Force Indias bil byter färgschema helt och hållet till rosa, magenta och silver –  precis som rykten förra veckan gjorde gällande. Tidigare sponsrade stall i olika motorsport serier har nämligen också anammat liknande färger.

Frågar du mig så ser Force bilen mycket snyggare och roligare ut nu!

Nya rosa Force India VJM17
Nya rosa Force India VJM17

Dr Vijay Mallya, Stallchef och VD Sahara Force India:

“Ankomsten av BWT till Formel Ett är en stor nyhet och representerar en av de största samarbeten i vår 10-åriga historia. Det är ett tecken på hur långt vi har kommit som stall, med våra starka resultat och avslutar att stort kommersiellt jobb under vintern. Våra bilar kommer 2017 att ha en nytt livfullt färgschema med en matt yta. Färgbytet på våra bilar är ännu ett tecken på styrkan i det här nya samarbetet och en verklig avsiktsförklaring från BWT när de börjar sin relation med sporten Formel Ett.”

Andreas Weißenbacher, VD BWT
 om BWT’s beslut att sponsra ett Formel 1 stall

 “Samarbetet med Sahara Force India är en viktig del i vår globaliseringstrategi för varumärket och kommer dynamiskt att öka medvetenheten om vårt varumärke runt världen. Med Formel 1, högsta ligan av motorsport, delar vi passionen av att varje dag försöka uppnå den bästa möjliga standard i vårt livselixir, H2O. Som ger oss möjlighet att möta de utmanande krav av kvalitet, hälsa, säkerhet och hygien och driva utvecklingen av nya teknologier.”

Vad tycker ni om de nya färgerna på Force Indias bil?
Diskutera i kommentarerna nedan eller på Facebook.