Scuderia Ferrari Racing - logo

Rykte – Ferrari annonserar Räikkönen på onsdag

Rykten cirkulerade i Monza paddocken på söndag, och ledordet var ”Onsdag”.

Det stora samtalsämnet var huruvida Kimi Räikkönen faktiskt hade signat ett kontrakt för att återvända till Ferrari för 2014 i onsdags, eller om det var så att det italienska officiellt skulle annonsera det nästa onsdag.
Kanske båda är sant, kanske inget av dem.

Felipe Massa hoppas så klart på det senare, men han erkände på söndag att det hänger ett moln över hans fortsatta formel ett karriär.
“Vi diskuterar saken fortfarande,” sa han om sina samtal med Ferrari angående nästa år.

“Det här loppet var viktigt, inte bara för kontraktet med Ferrari men även för att visa andra stall var jag är kapabel till,” sa Massa, som slutade fyra på söndag, till BBC.

En annan förare som hoppas att Ferraris 2014 överläggningar inkluderar honom är Nico Hulkenberg, som hade en sensationell helg på Monza med problemfyllda Ferrari-drivna Sauber. Han kvalade som trea och slutade på femte plats
Om möjligheten att ansluta till Ferrari sa tysken: “Det är definitivt inte något jag skulle neka att jag är väldigt intresserad av – det är inget man överväger.”

“Det har snackats mycket men vid något tillfälle så måste snacket ta slut och ett beslut måste tas,” tillade Hulkenberg.

Källa: (GMM)