Hamilton förlängning bekräftad till slut!

Så var Lewis Hamiltons kontraktsförlängning till slut bekräftad av Mercedes och #44.
Nu kan vi äntligen börja fokusera på resten av 2021 säsongen ifred.

Kontraktet gäller över en säsong och med stor sannolikhet att sir Lewis tar ännu ett världsmästerskap den kommande säsongen, så skulle han vara ensam i toppen som flest mästerskapstitlar i F1.
Det gör såklart att man ställer frågan: Blir 2021 Lewis Hamiltons sista i Formel 1?

”Jag är glad över att gå in på min nionde säsong med mina Mercedes-stallkamrater. Vårt team har uppnått otroliga saker tillsammans och vi ser fram emot att bygga vidare på vår framgång, samtidigt som vi ständigt vill förbättra, både på och utanför banan.”

”Jag är fast besluten att fortsätta den resa som vi började för att göra motorsporten mer mångsidig för kommande generationer och jag är tacksam för att Mercedes har varit extremt stöttande i min uppmaning att ta itu med denna fråga”, sa Hamilton.

Enligt det nya kontraktet kommer Hamilton och Mercedes att samarbeta om en välgörenhetsstiftelse för att främja mångfald och inkludering inom motorsporten.

”Jag är stolt över att säga att vi kommer att ta det arbetet ett steg längre i år genom att lansera en stiftelse tillägnad mångfald och integration i idrotten. Jag är inspirerad av allt vi kan bygga tillsammans och kan inte vänta med att komma tillbaka på banan i mars. ”