Will Stevens - Manor F1 Team

Will Stevens klar för Manor F1 Team

Manor F1 Team fortsätter att kämpa mot klockan för att hinna kunna vara med i säsongspremiären Australiens GP i Melbourne. Nu har stallet gjort klart med Will Stevens, en av förra årets reservförare, som en av sina förare för 2015.

Stevens gjorde sin F1-debut i säsongsavslutningen i Abu Dhabi för Caterham, innan även de hamnade hos konkursförvaltare.

”Det är fantastiskt att se hur allt kommer samman hos Manor med de enorma insatser som har gjorts för att rädda stallet. Det hade inte varit möjligt utan det stöd vi fått från all leverantörer och från sporten, men mest av allt det team av fantastiska människor på Manor som jobbar dygnet runt för att försöka att vi är redo för Melbourne.” – sa Will Stevens.

Tidigare blev det klart att Ferrari kommer att fortsätta leverera motorer till Manor, trots att man var en av de som stallet var skyldig mest pengar – för förra årets motorer.

Vad stallet kommer att köra i Australiens GP vet vi inte än men stallet meddela även att man jobbar hårt för att hinna få klart allt till F1-transporten som går om någon vecka.
”Bilen som Manor kommer att påbörja säsongen med är i ett avancerad byggnadsstadie på stallets nuvarande anläggning i Dinnington, England, där personal jobbar dygnet runt för att hinna få klart allt till fraktleveransen som åker den 6mars.”