Skvaller från F1 världen…

Miss att låta Newey gå

Sir Frank Williams har sagt i en intervju att nu så här i efterhand så kan han erkänna att det var ett misstag att inte ge Adrian Newey ett antal % utav Williams stallet när han bad om det 1997. Att han inte fick de var det som fick honom att söka annan anställning hos Mclaren där han designade den vinnande bilen 98 och 99 för Mika Häkkinen.

Barrichello ♥ Indycar = Sant?!

Det verkar som Rubens Barrichello efter 19 säsonger i Formel 1 nu har gjort en deal med Indycar, där han kommer köra tillsammans med sin landsman Tony Kanaan i stalled KV. Han har skrapat ihop 3miljoner dollar i sponsring för att få den platsen. Officiellt kommer Rubens imorgon torsdag avslöja dealen.

Snygga bilar 2013

FIA säger att dem kommer inför 2013 ändra reglerna för att få bort de fula "platypus"-nos partierna på bilarna och man kommer förmodligen också sänka hastigheten i Pit Lane från 100km/h till 60km/h redan i år.

Mercedes mästare 2014?

Och inifrån Mercedes AMG avslöjar några topp figurer att stallet siktar på att slåss om mästerskapet 2013 och vinna 2014.

"Folk säger att vi har bäst motor och bäst KERS enhet och nu vill vi ha den bästa bilen också". - Norbert Haug

Ferrari är med energidryck

Ferrari meddelade i ett pressmeddelande idag att man skrivit på treårigt kontrakt med Petropolis Group. Vi kommer alltså att få se Felipe och Fernando hinka i sig massor med TNT Energy Drink, som blir stallets officiella energidryck, denna säsong.

Lotus säkra på att problemen är lösta

Lotus fick dra sig ur förra veckans F1-tester i Barcelona på grund av problem i chassi nr 2. Man hade först tänkt flyga in chassi nummer 1 från fabriken i Enstone men ställde sedan in resten av veckan helt efter att man funnit att även det chassit innehöll felet.
Nu är man säkra på att båda chassina borde vara okej och man kommer att genomföra veckans tester med start imorgon (torsdag).