ROKiT Williams Racing logo

ROKiT bekräftar förlängt titelsponsor avtal med Williams

Dagens fortsätter med mer sponsor nyheter. Tidigare idag skrev jag om soppan som heter Rich Energy och att de enligt sig själva har sagt upp kontraktet med Haas.
Williams Racing skickade under förmiddagen också ut ett pressmeddelande om att deras titelsponsor ROKiT har förlängt samarbetet från de befintliga tre åren till fem år.

Claire Williams, Stallchef ROKiT Williams Racing

“Vi är glada att meddela denna förlängning till vårt partnerskap med ROKiT. Som jag sa i februari är detta ett naturligt partnerskap baserat på gemensamma värderingar av innovation, teknisk excellens och förtroende. ROKiT anslöt till stallet under en utmanande tid och det betyder mycket för oss att de tror på vår vision och är engagerade i att hjälpa oss att uppnå det. Jag har personligen haft kul med att arbeta med teamet på ROKiT och ser fram emot att fortsätta arbetet under de kommande åren.” 

Jonathan Kendrick, Ordförande ROKiT

“Vårt förhållande till Williams Racing-teamet stöttar vår position som global aktör inom mobiltelefonindustrin, underhållning och dryckesbranschen. Vi har spännande planer på att producera exklusivt ROKiT Williams Racing-innehåll för våra ROKiT-telefoner, samt stark distribution för ABK och Bogarts. Jag är också engagerad i att hjälpa stallet att komma tillbaka till podiet, där de borde vara.”