F1KA – vår nya nyhetspodd

En liten nyhet om FormelRacing själva den här kvällen.
För ca en vecka sedan släppte jag en liten teaser om ett kommande projekt jag tänkt på ett tag. Nyheter i ljudformat, eller en minipodd!
Det vill säga, istället för att läsa artiklar flera gånger per dag, hela veckan. Så kommer du den här säsongen att några gånger i veckan lyssna på en kort nyhetsammanfattning.

F1KA - by formelracing

Förhoppningen är att släppa 2-3 avsnitt i veckan, beroende på nyhetsläget, och att varje avsnitt helst är under 5minuter långt. Det kan alltså komma fler avsnitt vissa veckor under säsongen, medan det kanske bara kommer ett avsnitt under vinterveckorna. Jag hoppas ni kommer att tycka detta är ett bra sätt att konsumera era F1-nyheter på!

Första avsnittet kom idag, med anledning av Ferraris beslut att låta Maurizio Arrivabene avgå och befodrade Mattia Binotto till ny stallchef.
Du kan lyssna på avsnittet nedan, och på de flesta platser där du hittar poddar inom kort (så fort alla platformar godkänt och lagt till podden).

Vår sida på Anchor – https://anchor.fm/f1ka
Oooh, en sak till. Om ni skaffa Anchors egna app för att lyssna på podden, så kan ni även lämna röstmeddelanden till oss. Kanske har du en fråga eller liknande, dessa kan vi sedan ta med i podden och svara på. Tack för mig och trevlig kväll!