Prova F1TV-Pro gratis under Australiens GP

Melbourne - Australiens GP

Sitter du fortfarande och funderar på hur du ska följa F1-säsongen 2019?
Då har F1TV-Pro ett erbjudande för dig som du inte ska missa!

Hur kan man följa Formel 1 här i Sverige?
Valen står egentligen mellan Viasat/Viaplay eller det nya, för Sverige, F1TV-Pro. Den senara är billigare än ex. Viaplay, men argumentet för Viaplay är å andra sidan att du får tillgång till massa mer sport, filmer och serier på köpet.

Kanske känner du ändå en viss oro för F1TV-Pro, du har läst mindre smickrande kommentarer om deras lansering förra året och kanske är du osäker på de engelska kommentatorerna?
Jag testade tjänsten under vintertesterna och var mycket nöjd. Trots att det inte var mycket körning på banan hela tiden, så var sändningen intressant att följa med intervjuer och snacket mellan de kunniga engelska kommentatorerna.

Igår fick jag dessutom ett mail och just nu för premiärhelgen så kan ni testa på F1TV-Pro helt utan kostnad! Skaffa bara ett konto, njut av Australiens GP i helgen och säg sedan upp det igen ifall ni inte känner att det var något för er!

Min rekommendation är dessutom att signa-up er för årsvis betalning istället för per månad. Ett år kostar €109.99, medan en månad kostar €13.99 som blir €167.88 för ett år.

Vinn plats på 2017 F1 billanseringar och tester

Lanseringstider är snart här och nu har flera stall igång tävlingar där du kan vinna en biljett för att vara med vid lanseringen, eller vintertesterna.
Kanske just ditt favorit stall lottar ut platser, om inte så är det nog häftigt att få vara med vid lanseringen av vilket Formel 1 stall som helst.
(bjud gärna med mig om du har får två 😉 )

Mercedes F1 Team – VIP rese till testerna i Barcelona

McLaren-Honda – guldbiljett till lanseringen

Uppdaterar ifall fler stall ger sig in i leken!

FormelRacing Julkalendern 2016

Advents Kalendar

Hej på er läsare, hoppas det står härliga till med er. På den här sidan är det ganska bra. =)

Vilket F1 säsong vi haft, eller hur. Det har varit glädje, sorg, drama, dramatik, chocker, heta dueller mellan stall och stallkamrater och mer där till. Men mer om säsongen lite senare.

Men nu är säsongen, den längsta någonsin, slut och det är dags att börja blicka framåt – det är aldrig paus i den här branschen. Nu är det dessutom jultider så jag tänkte att varför inte ha en julkalender här på sajten.
Idag är det den 2 december, så första luckan har vi visserligen redan missat. Men det är som med chokladkalendern man hade (har?), missade man en lucka fick man ju två dagen efter.
Detta var en idé jag fick imorse så vi får se om jag lyckas fylla alla luckorna, men det ska nog gå bra. Har ni något tips till någon lucka så skicka mig ett meddelande på Facebook exempelvis.

Vi kör och ser hur det går! Lucka 1 och 2 kommer under dagen!

Ni kan nu följa Schumachers officiella Instagram konto

I söndags var det 22 år sedan Michael Schumacher vann sitt första F1™-mästerskap med Benetton. Han vann efter en kollision med rivalen Damon Hill i Williams i säsongsavslutande Australiens Grand Prix. I samband med detta har det skapats ett officiellt konto på Instagram för den sjufaldige världsmästaren, så nu kan finns följa, minnas och hedra sin stora idol och hjälte på en social-media plattform.

”Välkomna till Michael’s paddock! Vi älskar att dela minnen med er och vilket bättre sätt finns det än den kommande årsdagen av Michaels första världsmästartitel”

Så börjar texten till den första bilden på kontot, och fortsätter.

”Från den 13 november kommer denna sida att vara en mötesplats för att samla och utbyta minnen och för att fira Michaels många prestationer, etablerade som ett tack gest till alla er underbara fans.”

Michael Schumachers officiella Instagram konto/

En mörkare sida av mig ser detta tyvärr som ännu ett tecken på att det inte kommer komma några bra nyheter från Schumacher lägret.