Vinn plats på 2017 F1 billanseringar och tester

Lanseringstider är snart här och nu har flera stall igång tävlingar där du kan vinna en biljett för att vara med vid lanseringen, eller vintertesterna.
Kanske just ditt favorit stall lottar ut platser, om inte så är det nog häftigt att få vara med vid lanseringen av vilket Formel 1 stall som helst.
(bjud gärna med mig om du har får två 😉 )

Mercedes F1 Team - VIP rese till testerna i Barcelona

McLaren-Honda - guldbiljett till lanseringen

Uppdaterar ifall fler stall ger sig in i leken!

FormelRacing Julkalendern 2016

Advents Kalendar

Hej på er läsare, hoppas det står härliga till med er. På den här sidan är det ganska bra. =)

Vilket F1 säsong vi haft, eller hur. Det har varit glädje, sorg, drama, dramatik, chocker, heta dueller mellan stall och stallkamrater och mer där till. Men mer om säsongen lite senare.

Men nu är säsongen, den längsta någonsin, slut och det är dags att börja blicka framåt - det är aldrig paus i den här branschen. Nu är det dessutom jultider så jag tänkte att varför inte ha en julkalender här på sajten.
Idag är det den 2 december, så första luckan har vi visserligen redan missat. Men det är som med chokladkalendern man hade (har?), missade man en lucka fick man ju två dagen efter.
Detta var en idé jag fick imorse så vi får se om jag lyckas fylla alla luckorna, men det ska nog gå bra. Har ni något tips till någon lucka så skicka mig ett meddelande på Facebook exempelvis.

Vi kör och ser hur det går! Lucka 1 och 2 kommer under dagen!

Ni kan nu följa Schumachers officiella Instagram konto

I söndags var det 22 år sedan Michael Schumacher vann sitt första F1™-mästerskap med Benetton. Han vann efter en kollision med rivalen Damon Hill i Williams i säsongsavslutande Australiens Grand Prix. I samband med detta har det skapats ett officiellt konto på Instagram för den sjufaldige världsmästaren, så nu kan finns följa, minnas och hedra sin stora idol och hjälte på en social-media plattform.

”Välkomna till Michael's paddock! Vi älskar att dela minnen med er och vilket bättre sätt finns det än den kommande årsdagen av Michaels första världsmästartitel”

Så börjar texten till den första bilden på kontot, och fortsätter.

”Från den 13 november kommer denna sida att vara en mötesplats för att samla och utbyta minnen och för att fira Michaels många prestationer, etablerade som ett tack gest till alla er underbara fans.”

Michael Schumachers officiella Instagram konto/

En mörkare sida av mig ser detta tyvärr som ännu ett tecken på att det inte kommer komma några bra nyheter från Schumacher lägret.

Lyssna på Motorsport Idag podden – intervju med J.Blomqvist

Här om dagen fick jag ett meddelande på Facebook från en kille som startat en ny motorsport podcast. Jag lyssnade på avsnittet jag fick tillskickat som var en intervju med, ska vi kalla han "Sveriges F1-kommentator", Janne Blomqvist.

Väldigt bra podd som jag gärna rekommenderar. Förutom den dryga timmeslånga intervjun med Janne finns sedan tidigare avsnitt med Henrik Revelj och Robert Hemberg. Sedan vet jag att det är fler på gång 😉

Ni kan lyssna på avsnittet med Janne nedan, eller klicka er vidare till Motorsport Idag podden på Soundcloud. Gillar du att lyssnar på mobilen så skaffa SoundCloud appen helt enkelt!

Nu ska jag bara övertyga David att komma över till FormelRacing också...