Force India VJM07

Smirnoff ny partner till Sahara Force India

Ännu ett alkoholmärke kommer till F1 som storsponsor, när Sahara Force India igår meddelade att Smirnoff blir ny partner till stallet.

Partnerskapet kommer att se Smirnoff märket på  Force Indias VJM07 från nästa veckas Spaniens GP. Loggan kommer att finns på bakvingen och ovanpå chassit, som på sidepodsen under utvalda lopp.
Förarnas overaller, hjälmar, och stallets klädsel kommer också att bära den kända Smirnoff ögonbryns-loggan.

Från pressmeddelandet:

SMIRNOFF - världens ledande premiumvodka - är på uppdrag för att få ner sammets repet runt racing via sitt nya samarbete med Sahara Force India Formula One Team. 

Partnerskapet ger en hög profil, global, plattform för Smirnoff inom ett av världens mest ikoniska sporter som uppskattas av miljontals fans världen över. 
 
Det sammanför två märken med en gemensam grundsyn att öppna upp tillgången till ett av världens bästa sport för alla. Den fan-centrerade alliansen kommer att inriktas på att hjälpa de som älskar sporten att komma närmare förare, närmare toppnivå racing och längre bort från exklusivitet. 
 
Ansvarsfullt drickande kommer att ligga till grund för partnerskapet. Smirnoff kommer att använda sin ställning som en officiell partner till Sahara Force India Formula One Team för att leverera en kraftfull nykter-bakom-ratten kampanj.

Matt Bruhn, Smirnoff Global Varumärkes Chef: ”Vi älskar Sahara Force Indias berättelse, liksom deras möjlighet att hjälpa oss kommunicera om ansvar och prestanda av högsta kvalitet. Det här stallet håller på att skaka om hur vi uppfattar racing och ger etablissemanget en kamp om pengarna. Vi är glada att kunna hjälpa dem ta fansen närmare händelserna och ha mycket roligt med det här energiska, spännande stallet längs vägen.”