F1: Trulli etta på Lotus lista av fyra

Enligt stall chefen och delägaren Tony Fernandes har Lotus fyra namn på sin lista över potentiella förare, där Jarno Trulli ligger som stark favorit. Den däremot väldigt ryktade Jacques Villeneuve är inte en av de fyra.

Fernandes avslöjade till Reuters att Fairuz Fauzy, som tidigare nämnts som kandidat till en trolig reserv förarplats också är en av de fyra som finns på listan. Man hoppas på Lotus kunna presentera sina förare nästa vecka eller veckan efter det.

Tony Fernandes avslöjade i dagarna också att han kommer stanna kvar som stallchef för Lotus för en obestämd framtid, efter att som han själv säger "bevisat för AirAsias aktieägare att han kan hantera båda jobben".

På frågan om kommande säsongens mål och vad han anser om alla fabriksavhopp svarade Fernandes:
"Nummer ett måste vara att komma före Branson, och nykomlingarna Virgin Racing - annars går jag i pension och tar livet av mig!

Jag tror inte F1 bara handlar om tillverkarna, fabriksstallen. Faktum är att vissa tillverkare skapades ur F1 och jag tror det kommer en tid då det inte finns några fabriksstall alls och sedan kommer de tillbaka."