Ryskt stall, Russian Time, tar över iSports i GP2

Marcus Ericssons förra GP2-stall iSport International valde att dra sig ur GP2-Serien någon vecka sedan med omedelbar verkan. Till seriens glädje har man nu fått ett företag, eller stall, som tar över iSports plats.

Det är Russian Time, för tillfället baserat i Tyskland, som fått ta över inträdet för 2013 säsongen. Stallet blir det första ryska stallet i seriens historia. Russian Time kommer att vara med och testköra sina GP2/11 bilar under den här veckans GP2-tester på Circuit de Catalunya.

VD GP2 Series – Bruno Michel

“Jag är väldigt glad och välkomna Russian Time till GP2 Serien. Jag är säker på att de blir ett bra tillägg till vår startfält. Igor Mazepa har redan satt ihop ett bra gäng med personal med mycket GP2 erfarenhet som kommer att hjälpa dem att komma igång snabbt.

Jag skulle vilja ta det här tillfället i akt och tacka iSport International och Paul JAckson för åtta säsonger i GP2 och önskar dem alla lycka till i framtiden.”

Stallchef RUSSIAN TIME – Igor Mazepa

“Vi är glada att gå med i GP2 serien. Det är ett av de mest prestigefyllda kategorierna inom motorpsort och vi kan inte vänta till att få börja köra bilen den här veckan i Barcelona. Vi vet att det kommer att blir en utmaning att snabbt komma ikapp resten av stallen, men vi har lyckats sätta ihop ett gång av folk vars erfarenhet i GP2 kommer att vara ovärderligt och vi är ganska säkra på att vi kommer att göra ett bra jobb från start. Vi ser framemot den här första säsongen och hoppas att det blir fler!”