Nytt år, ny säsong – tillbaka till gamla goda F1start – FormelRacing

Hej på er alla F1 och racing-fans där ute och god fortsättning till er!
Några ord inför FormelRacings 10:e F1-säsong…

Det är nu 9 år sedan jag startade den här lilla F1-sajten under ett projektarbete på högskolan. Jag trodde nog inte då att jag skulle sitta här nio år senare och fortfarande skriva här. Ambitionerna var enorma så antagligen skulle man ha blivit uppköpt eller rekryterad till någon större F1-medi. Ja, det eller lagt ner hela skiten för länge sen – hahah.

Och det har faktiskt vaeit nära några gånger, men som jag säkert berättat tidigare så har det alltid varit någon av er fantastiska läsare som skrivit ett mail, meddelande, kommentar just vid de tillfällena och tackat eller berömt sajten för vad den – å kanske vad den inte är (click-jagande kvällspress…).
Ni är alla HELT FANTASTISKA!

När vi nu går in i F1starts/FormelRacings tionde säsong så har jag en förhoppning om att blåsa nytt liv i den så fallna nyhetssajten, eller ja – bloggen.
De senaste säsongerna har mitt engagemang svikit på grund av olika anledningar, besökssiffrorna har följt efter och det hela blir något av en ond spiral neråt. Men inte mer, nu ska vi tillbaka till de bättre åren, där ni kunde lite var ni hittar resultat och kommentarer från loppen, artiklar att läsa, ”tips” att spela och ja vem vet.

Innehålls mässigt kommer det bli lite förändringar dock. Min strikta regel på att allt ska vara på svenska kommer jag släppa på. Det var en grundpelare från början men det är också det som tar mest tid, att översätta alla dessa nyheter.
Jag har inspirerats av flera olika F1-sajter under en längre tid och tanken är att kopiera deras bästa, roligaste, mest intressanta delar för att ge er det mesat av F1 jag förmår.

Så jag hoppas ni vill vara med på resan en tionde säsong för jag är grymt peppad!
Vi har dessutom massa roligt att se framemot 2018:

 • Honda ❤️ Toro Rosso
 • Alfa Romeo SAuber
 • Marcus i Alfa Romeo Sauber
 • McLaren med Renault power
 • Kan Ferrari fortsätta utmana?
 • Kan Red Bull studsa tillbaka?
 • Kan Renault äntligen bli ett riktigt topp team?
 • Kommer Merca fortfarande dominera totalt?
 • Sist men inte minst… Kan vi nå över 1000 fans på Facebook?! ???

2 svar på ”Nytt år, ny säsong – tillbaka till gamla goda F1start – FormelRacing”

 1. Kul! Hittade den här bloggen via sökning på F1 på Retriever. Ska bli intressant att följa under året, nu när Marcus sitter i en bättre bil och massa annat intressant händer!
  Ser bra ut! Lycka till!

  1. Hej Jan, kul att du hittat hit!

   Vi har verkligen ett spännande år framför oss, med Marcus i förhoppnigsvis bättre förberett stall som du säger – McLaren tillbaka med bättre motor och mycket mer.

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: