Omröstning: Vilken färg önskar du på McLarens 2015 bil

McLaren Honda New Era

Efter att Mercedes kom tillbaka till Formel 1 med sitt egna stall, och egna silverpilar, så trodde en del att McLarens skulle ta och byta färg på sina bilar. Många hoppades på att få se den klassiska vit & röda bilen, andra trodde att man skulle byta till något mer annorlunda – som McLarens egna orange:a färg. Men stallets behöll sin gråa bilar, som blev till riktigt tråkiga hel kromade bilar för säsongen 2014 utan den minsta klicka av färg bortsett från gula SAP bokstäver mot slutet av säsongen.

Till 2015 byter stallets som bekant från Mercedes till Honda-motorer och en än gång har hoppet tänts för en återgång till den klassiska vit/röda liveryn. Inget är bestämt än, men frågan är hur ni skulle vilja se McLaren 2015.

[yop_poll id=”8″]

Är F1 säsongen avgjord, när tar Vettel hem mästerskapet?

Ja, det är nästan 1/3 kvar av F1 säsongen 2011, men ändå verkar det som att den mer eller mindre är avgjord. Dock ska man inte ropa hej innan man är över bäcken, eller den rutiga flaggan viftas för oss i motorsport.

Men då läget är som det är i årets F1 mästerskap och allt fler stall skiftar fokus mot säsongen 2012 och förarna inte vill annat än förstöra Sebs fest så tänkte vi fråga er när ni tror det hela avgörs.

[poll id=”9″]