F1-Tipset, ledin tar kommando men fortfarande tätt & jämt

Efter första omgången, var det inte många som hade tagit poäng. Mycket på grund av överraskningarna i Australien, där vi hade Robert Kubica på pallen, tillsammans med Jenson Button som vinnare och Felipe Massa trea. Att Button och Massa är med i topp borde inte vara  någon överraskning men det är ändå fler som tror på Alsono och Hamilton. Och ingen hade väl ändå trott på Jenson Button som vinnare, i ett stall där allt ofta verkar kretsa runt Lewis.

Små överraskningar även i Malaysia, men det var fler som var beredda på det denna gång, även om större delen faktiskt trodde på Vettel som vinnare, vilket också blev fallet.

Användare ledin har skaffat sig en liten lucka på fyra poäng ner till andra platsen, som delas av jumbo555 & krister på 7 poäng. Tredje platsen innehas för tillfället av Birgitta, 6poäng, och sedan är det titt som tätt mellan spelarna med hela fem stycken på fem poäng. (vi vill gärna veta om ni tycker poängsättningen är för låg, vi har försökt hålla det så enkelt som möjligt..)

Nästa race är i Kina, och där kan det än en gång bli regnigt, vilket betyder fler överraskningar och chansen att skapa en ordentlig ledning eller ta ikapp toppen. Kom ihåg att rätt gissad kval tid ger 10p.

F1-Tipset är nu öppet för Kinas GP och Spaniens GP, som är starten på Europeiska säsongen + Kanada.

Kval tider 2009Kina: 1:36.184 | Spanien: 1:20.527

[motorracingleague entry=1]
[motorracingleague results=1]